DAS anlæg - serviceaftale

DAS-anlæg – serviceaftale

Forøg jeres mobildækning med et professionel indendørs DAS anlæg fra KM Telecom Danmark A/S

Vælg et professionelt indendørs antenne anlæg, et såkaldt DAS anlæg (Distributed Antenna System) fra KM Telecom Danmark A/S, så er I helgarderede med hensyn til altid at have tilgang til den bedste og hurtigste mobildækning samt datatransmission overalt indendørs i virksomheden – såvel i dag som i fremtiden. Vi garanterer superkvalitet på tale og et lynhurtigt internet. KM Telecom Danmark kan levere det hele, men meget afhænger naturligvis også af, hvad mobiloperatørerne sætter op af udstyr.

Hvem har ikke en eller flere gange oplevet fin mobildækning på p-pladsen foran virksomheden, men desværre også ødelæggende og irriterende udfald indendørs? Der opholder sig nemlig ofte mange brugere indendørs på samme tid samtidig med, at bygningerne bliver stadig mere energivenlige med specielt tætte facader, der desværre også lukker alle radiosignaler ude – en konstant udfordring for virksomhedens telefoni og internet kommunikation, som et almindeligt netværk i de fleste tilfælde slet ikke kan håndtere.

Med et indendørs antenneanlæg, også kaldet et DAS-anlæg, det være sig enten et aktiv DAS anlæg eller et passiv DAS anlæg fra KM Telecom Danmark A/S kan I være sikker på, at jeres medarbejdere og besøgende til enhver tid oplever en hurtig, ukompliceret og ikke mindst fremtidsorienteret tilgang til en suveræn god indendørs mobildækning og en superhurtig internet kommunikation overalt i virksomheden, det være sig kontorer, butikscentre, messecentre, hoteller, arenaer, parkeringskældere – ja selv i tunneller skaber vi fuld dækning både for mobilsignaler og SINE, sidstnævnte det nationale beredskabssystem i Danmark og direkte tilkoblet for eksempel redning og brand. Vores DAS-anlæg kan tilkobles alle teknologier, såvel 2G som 3G, 4G samt SINE.

Trådløs telefoni med tale i superkvalitet og lynhurtigt internet med et DAS-anlæg fra KM Telecom

Hos KM Telecom Danmark A/S tilbyder vi en topprofessionel komplet DAS løsning, der sikrer ultimativ indendørs mobildækning og lynhurtig datatransmission for samtlige medarbejdere og virksomhedens gæster. Med vores professionelle DAS-anlæg, det være sig et aktiv DAS anlæg eller et passiv DAS anlæg, er I til enhver tid garanteret uovertruffen trådløs telefoni med en suveræn god talekvalitet og en superhurtig internet kommunikation overalt i virksomheden fra kælder til loft – bedre indendørs mobildækning og bedre mobilsignal findes simpelthen ikke.

I et aktiv DAS anlæg fødes signalet fra mobiloperatørernes basestationer ind i et aktiv såkaldt POI (et tilslutningspunkt), hvorfra det via aktive underenheder distribueres videre ud til et netværk af indendørs antenner. Et aktiv DAS anlæg kan dække meget store bygninger og bygningskomplekser. Fordelene med et aktiv DAS anlæg sammenlignet med et passiv DAS anlæg er desuden større skalerbarhed, og fleksibilitet. Et aktiv DAS-anlæg kan ligeledes fjernovervåges og åbner derfor flere muligheder for service og hurtigere fejlretning – også remote – gennem en fordelagtig serviceaftale for DAS-anlæg med KM Telecom Danmark A/S.

Kraftigt mobilsignal og suveræn datadækning med et indendørs DAS anlæg fra Telecom Danmark A/S

KM Telecom Danmark A/S er en af de førende leverandører af professionelle DAS anlæg med suveræn datadækning og et til alle tider kraftigt mobilsignal overalt i virksomheden – en suveræn indendørs løsning. Vi er specialister i såvel små som store løsninger, og vi hjælper jer gerne fra A til Z med alt fra projektering til etablering og drift, gerne kombineret med en betryggende serviceaftale for DAS-anlæg.

KM Telecom Danmark A/S har specialiseret sig i at levere og implementere komplette individuelle løsninger til såvel store som små virksomheder, og det vel og mærket inklusive service og vedligeholdelses aftaler. Lav en individuel serviceaftale for jeres DAS-anlæg, vi tilbyder alle typer af serviceaftaler (24/7/365 eller 8-16, eller hvad I har behov for). Vi skaber forudsætningerne for et altid perfekt, åbent hul igennem til både telefon og til internet, se blot vores mange referencer her på hjemmesiden.

Kontakt os hellere i dag end i morgen og få en konstruktiv snak med os om en DAS-løsning med en guldrandet serviceaftale for jeres DAS anlæg, det betaler sig og er sund fornuft.

Læs mere om: DAS løsninger | Datadækning | Faldsikring