Das og wi-fi løsninger

DAS-løsning

KM Telecom Danmarks A/S byder på Danmarks nok bedste DAS-løsning for trådløs telefoni og internet kommunikation

For KM Telecom Danmark A/S er det af alt afgørende betydning, at en DAS løsning fra os tilgodeser alle behov i jeres virksomhed. Derfor baserer vi enhver DAS løsning på en overordentlig grundig analyse, som efterfølgende ligger til grund for individuelle løsninger, hvor der simpelthen er taget hensyn til alt.

Hos KM Telecom Danmark A/S designer vi selv den færdige DAS løsning til din virksomhed med en af verdens mest sofistikerede software løsninger på området – ”iBwave” – en løsning som er udviklet af vores egne specialister og som installeres i jeres virksomhed af vores egne dygtige teknikere. Vi garanterer, at alt fungerer optimalt og fejlfrit, inden I overtager installationen.

Kontakt os gerne for yderligere info og hør mere om en uovertruffen DAS løsning fra KM Telecom Danmark A/S, der med garanti vil sikre jer super kvalitet på såvel tale som internet kommunikation overalt indendørs i virksomheden.

Vælg en DAS-løsning fra KM Telecom Danmark A/S og kom på forkant med jeres telefoni og internet

Bliv ikke deprimeret over, at jeres virksomhed er belastet af dårlig telefon og internet kommunikation med mange og hyppige ”blackouts” og udpræget sløvhed på internet. Telecom Danmark A/S kan nemlig tilbyde jer den perfekte løsning på problemet, et professionelt DAS-anlæg baseret på topmoderne teknologi, som fungerer overalt i jeres virksomhed.

Læs mere om den perfekte DAS løsning her på hjemmesiden og få en gang for alle løst jeres trådløse telefoni og internet kommunikations problemer. Vi er som sædvanlig altid klar med alle former for support – ingen DAS løsning uden Telecom Danmark A/S som partner.

Læs mere om: Datadækning | Faldsikring | Fiber installationer