Indendørs datadækning

Datadækning

Vælg det sikre frem for det usikre, vælg KM Telecom og få den bedste mobile indendørs datadækning

Hos KM Telecom Danmark A/S er vi blandt de absolut førende på markedet inden for DAS-løsninger med optimal mobil datadækning, og vi er specialister i såvel store, komplekse som mindre løsninger. Med en optimal datadækning kan samtlige medarbejdere og besøgende være online overalt indendørs.

Smartphones, tablets, laptops og PC` er kommet for at blive og spiller i dag en fantastisk vigtig rolle i hovedparten af alle danskeres hverdag og arbejdsliv. Med både 3G og den nye 4G tidsalder forventer alle danskere at kunne være tilgængelig og online næsten døgnet rundt – uanset hvor de befinder sig, derfor er optimal mobil datadækning overalt en nødvendighed.

Hvad enten vi befinder os i Københavns Metro, er på indkøbstur i Aarhus centrum, i flyet på vej til Billund og et besøg i Legoland – og ikke mindst på arbejdspladsen, har vi behov for at være online 24 timer i døgnet. Men vi kender alle det problem, at der er fuld datadækning udendørs – lige indtil vi træder indendørs og oplever disse mange irriterende og ødelæggende udfald i dækningen.

Med KM Telecom Danmark A/S som professionel partner og et godt DAS-anlæg er I sikret optimal mobil datadækning til både telefoni og datatransmission med klar og tydelig tale samt et lynhurtigt internet, således at såvel jeres medarbejdere som jeres besøgende kan opleve en fuldt ud tilfredsstillende datadækning indendørs i hele bygningen.

Fuld mobil datadækning indendørs med et DAS-anlæg til 2G, 3G eller 4G fra KM Telecom Danmark A/S

KM Telecom A/S kan garantere jer fuld datadækning indendørs overalt i virksomhedens bygninger med et topmoderne DAS-anlæg. Behovet for et DAS-anlæg i virksomhederne er steget med raketfart på grund af de stadig større energikrav til bygninger med mere tætte facader som resultat. Dertil kommer i stigende grad specielle facader, der lukker alle mobilsignaler ude.

Vi garanter fuld mobil datadækning overalt indendørs med klar og tydelig tale uden ”blackouts” samt et drønhurtigt internet. Løsningen er et DAS-anlæg med optimal datadækning, som vi naturligvis kan skræddersy efter jeres ønsker og behov og som ligeledes kan tilpasses SINE, der er det nationale beredskabsnet til for eksempel politi og brandvæsen.

Vær på forkant med udviklingen og kontakt os gerne for en indledende konstruktiv snak om fuld 24/7 datadækning overalt indendørs.

Læs mere om: Faldsikring | Fiber installationer | Stadionlys og havnebelysning