Wifi anlæg

Fiber installationer

Funderer I på at fremføre fiberkabler og få udført fiber installationer i jeres virksomhed? Kom til KM Telecom Danmark A/S

KM Telecom kan tilbyde komplette og køreklare fiberinstallationer, som individuelt er tilpasset den enkelte kundes ønsker og specifikationer. Vi har årelang erfaring på området og påtager os gerne en totalentreprise inklusive nedgravning af fiberkabler, fremføring af samme, ligesom vi gerne påtager os samtlige fiber installationer i jeres virksomhed.

KM Telecom leverer komplette og skræddersyede løsninger i henhold til jeres specifikationer, alt lige fra installationer, drift og vedligeholdelse af fiberinstallationer. Vi kan levere komplette turnkey løsninger inden for bestemte geografiske områder med fremføring, ligesom udfører vi komplette og køreklare netværksløsninger til boligforeninger og erhverv. Vi tilbyder alle løsninger inden for fiber installationer, nye installationer inklusive splidsning og måling, samt forbedring og serviceeftersyn af eksisterende fiber installationer inklusive splidsning og måling. Vi har mange års erfaring med at arbejde med fiber for teleoperatørerne.

Fordelen ved at vi leverer netværksstrukturen til f.eks. boligforeningerne er, at de uafhængigt kan vælge deres foretrukne netværksleverandør, og måske mere vigtigt, selv skifte netværksleverandør såfremt de ønsker dette. Der er frit valg på alle hylder, da netværket tilhører den enkelte boligforening.

KM Telecom Danmark udfører jeres fiber installationer som totalentreprise. Overskuelig og god økonomi

Vi tilbyder og udfører meget ofte fiber installationer opgaverne i en totalentreprise. Det giver jer og os det klart bedste overblik og sikrer, at installationen løses uden problemer, økonomisk overskueligt og til tiden. Vi samarbejder med adskillige af de mest anerkendte leverandører på markedet og har til enhver tid fuldt overblik over de nyeste produkter og teknologier. Vi kan således gøre en forskel som sparringspartner i såvel projekteringsfasen, når løsningen skal designes, og når jeres fiber installationer skal implementeres, testes og vedligeholdes. Tryghed hele vejen igennem fra A til Z.

Læs mere om: Stadionlys og havnebelysning | Indendørs antenneanlæg | Indendørsdækning