Rope access erhvervsklatrer

Rope Access

Vores løsninger er oftest baseret på rope access (erhvervsklatring), som betyder en fleksibel og økonomisk tilgang til opgaven i forhold til adgangsmetoder med kran, lift og stillads.
KM Telecom Danmarks montører løser en lang række installerings-, montage- og reparationsopgaver på svært tilgængelige steder både in- og offshore – enkelt, sikkert og effektivt.

Erhvervsklatring uden kran
Rope access er en gennemtestet og sikker arbejdsmetode, der er sammensat af klatring, reb, hængestilladser og afdækningsnet. Metoden er blevet udviklet siden 1980’erne med henblik på vedligeholdelse af boreplatforme, og alle vores erhvervsklatrer er uddannet på rope access kurser, som er den foretrukne uddannelse på offshore-markedet.

“Rope Access af erhvervsklatrer er en gennemtestet og sikker arbejdsmetode”

 

Spar tid og plads med en erhvervsklatrer

Rope access er en enkel og fleksibel – men samtidig effektiv – arbejdsmetode, som kan opsættes og flyttes med kort varsel, og som er tids- og pladsbesparende i forhold til traditionelle adgangsmetoder med kraner, lifte og stilladser.
Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om erhvervsklatring, hvor vores rope access specialister (erhvervsklatrer) kan hjælpe dig.