Indendørs antenneanlæg

Indendørs antenneanlæg

Anskaf et 1.klasses indendørs antenneanlæg. Få overlegen god tale og et suverænt internet døgnet rundt

Behovet for et DAS-anlæg (Distributed Antenna System) er stærkt stigende overalt i Danmark. Det hænger blandt andet med de alt mere energivenlige og dermed alt tættere bygninger der gør, at mobile radiosignaler som den mobile telefoni og mobilt internet er baseret på, ikke længere funger optimalt indendørs.

Løsningen er et indendørs antenne anlæg baseret på DAS teknologi, et område hvor vi hos KM Telecom Danmark A/S besidder stor erfaring og ekspertise. Vi kan levere flere forskellige indendørs antenne anlæg, alle skræddersyede, der er baseret på DAS teknologien. Sådanne antenne anlæg kan installeres overalt – i kontorbygninger, i butikscentre, på hoteller, i tunneler – overalt hvor der er brug for en fremtidssikret hurtig og stabil mobil kommunikation med telefoni og internet.

Kontakt os gerne for yderligere info omkring indendørs antenneanlæg, vi er altid klar med al den information, som I måtte ønske.

Med et indendørs antenneanlæg er I til enhver sikret den bedst mulige telefoni og bedste internet

Hos KM Telecom Danmark A/S kan vi tilbyde indendørs antenneanlæg som både aktive og passive DAS-anlæg alt afhængig af jeres ønsker og behov. Vi udfører altid en grundig analyse for at sikre, at vi kan levere jer det mest optimale indendørs antenne anlæg, og vi skræddersyr naturligvis alle indendørs antenne anlæg, så de altid er tilpasset den enkelte kundes ønsker. VI kan levere indendørs antenne anlæg, der er baseret på såvel 2G, 3G som 4G teknologi.

Kontakt os og hør nærmere og lad os få en konstruktiv snak om indendørs antenne anlæg.

Læs mere om: Indendørsdækning | Indendørsløsning | Indendørs WiFi anlæg