Optimal indendørs dækning

Indendørsdækning

Anskaf fremtidssikret telefoni og internet kommunikation med bedste indendørsdækning fra KM Telecom Danmark A/S

God indendørs dækning for telefoni og internet er i stigende grad blevet en mangelvare i Danmark. Det skyldes i vid udstrækning, at alle nye bygninger bliver mere og mere tætte med specielle facader af hensyn til energiforbruget, hvilket gør det mere og mere umuligt for de radiosignaler, som trådløs kommunikation er afhængig af, at trænge igennem.

Løsningen på en kraftig forbedret indendørs dækning er et såkaldt DAS-anlæg fra KM Telecom Danmark A/S, et aktivt eller passivt antenneanlæg for optimal indendørs dækning. Vi leverer et indendørs antenneanlæg, som kan det hele, men det afhænger naturligvis også af, hvad jeres mobiloperatør har at byde på.

Kontakt os gerne og hør mere om indendørs dækning og indendørs antenne anlæg, vi har virkelig meget at byde på.

Tilfreds med jeres indendørs dækning for mobil telefoni og internet? Få en snak med KM Telecom Danmark A/S

Kom på forkant med god trådløs mobil telefoni og hurtigt internet, vælg kvalitetssikker indendørs dækning med KM Telecom Danmark A/S som leverandør, det betaler sig. I nutidens tætte bygninger er det vanskeligt for radiosignalerne at trænge igennem med deraf følgende dårlig lydkvalitet og ”blackouts” som resultat. Svaret på dette alt om sig gribende problem er installation af et såkaldt DAS-anlæg, et indendørs antennesystem, der sikrer perfekt mobil telefoni og internet uden problemer både i dag og i fremtiden.

Kontakt gerne KM Telecom Danmark og lad os berette mere – det betaler sig.

Læs mere om: Indendørsløsninger | Indendørs WiFi anlæg | WiFi installation