Indendørsløsning for mobil tale og internet

Indendørsløsning

Nok Danmarks bedste indendørsløsning for mobil tale og internet. Kontakt KM Telecom Danmark A/S

Har I også som så mange andre problemer med mobile samtaler og internet med den nuværende dækning?

Fortvivl ikke. Problemet skyldes de moderne tætte bygningsfacader, der her gjort det mere og mere vanskeligt for mobilleverandørernes radiosignaler at trænge igennem – samt den i perioder stærkt øgede trafik.

KM Telecom Danmark A/S kan imidlertid tilbyde jer den perfekte løsning på problemet, nemlig en indendørsløsning med antenneanlæg, et såkaldt DAS-anlæg, der byder på den nok mest optimale indendørsløsning i Danmark. Klar og tydelig tale uden ekko og et lynhurtigt internet overalt i virksomheden.

Kontakt os og få en konstruktiv snak om den optimale indendørsløsning fra KM Telecom Danmark A/S, en løsning der en gang for alle vil løse jeres problemer med hensyn til mobildækning og internet kommunikation.

Få en optimal indendørsløsning – eliminerer jeres problemer med indendørs mobil telefoni og internet

Flere og flere oplever problemer med deres indendørs telefoni og internet kommunikation, specielt i nyere bygninger, hvilket meget ofte skyldes de alt mere velisolerede, energivenlige og dermed også alt mere tætte bygninger, som gør det vanskeligt for de radiosignaler, der ligger til grund for trådløs telefoni og internet transmission, at trænge ind i bygningerne.

Er I også ramt, så få en snak med KM Telecom Danmark A/S, vi er en af landets førende specialister og leverandør af netop den indendørsløsning, der løser disse problemer. Med en indendørsløsning baseret på et DAS-anlæg, er I til enhver tid sikret datadækning overalt indendørs. Få perfekt og tydelig trådløs mobiltelefoni og et lynhurtigt internet med vores suveræne indendørsløsning.

Læs mere om: Indendørs WiFi anlæg | WiFi installation | Jordingsanlæg