Wifi anlæg

Fiberinstallation

En fiberinstallation leverer forbindelsen til fremtiden. Det tager mange år, før en ny teknologi kan sende data lige så hurtigt og i lige så store mængder over lange afstande, som en fiber-forbindelse kan.
KM Telecom kan tilbyde at levere en komplet og køreklar fibernet installation, som er tilpasset kundens præcise specifikationer.

Komplet fibernet installation

Med en installation af fibernet til erhverv kan vi opbygge en komplet netværksløsning til f.eks. en virksomhed med mange separate bygninger eller et samlet erhvervsområde. Vores installatører hjælper både med at anlægge hovedforbindelse og med at splidse fiberen ud til de enkelte etager eller kontorer.
Fordelen ved at købe et komplet netværkssystem er, at man herefter frit kan udskifte sin netværksleverandør efter ønske eller behov. Det gælder både erhvervsløsninger og fiberblæsning til f.eks. et boligkompleks.

 

”Vi leverer en komplet og køreklar fibernet installation, som er tilpasset kundens præcise specifikationer.”

 

Stærk projektledelse på fiberinstallation

Vores erfaring med fiberblæsning, i forbindelse med fiberinstallationer, til en stor variation af kunder betyder, at vi dels har nogle af de mest erfarne og kompetente teknikere, og dels at vores projektledere har et uhyre stærkt netværk og overblik over markedet og de samarbejdspartnere, som bør inddrages i projektet.

KM Telecom påtager sig meget gerne dele af en opgave; eksempelvis fiberfremføring via blæseteknik, nedgravning af kabler, splidsning af fiber inkl. test, samt design af serverrum.

Hos KM Telecom er du altid sikret høj kvalitet og dokumentation – det er derfor, vores kunder bliver ved med at vende tilbage til os, når deres IT-infrastruktur trænger til at blive skærpet. Eller måske trænger til en fiberinstallation?

 

Læs også om vores fibernet til FTTH

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om at benytte fibernet til din IT-infrastruktur.