Netværksløsninger

Netværksløsninger

Netværksløsninger er grundlaget for en gennemtænkt IT-infrastruktur, som igen er forudsætningen for, at din virksomheds IT-løsninger fungerer perfekt. KM Telecom Danmarks specialister kan opbygge og udrulle dine netværksinstallationer, så alle medarbejdere kan koncentrere deres fulde opmærksomhed om deres kerneopgaver.
Vi leverer alt fra projektering og installation samt test og dokumentation af din netværksløsning. Vi deltager gerne i dele af opgaver og kan også tage hånd om hele opgaven.

 

Fleksible netværksløsninger

Når KM Telecom Danmark varetager den komplette opgave, kan vi lave enten fiber- eller PDS-installation, der er en fleksibel netværksløsning, som gnidningsløst kan tilpasses nye behov og teknologiske udviklinger. PDS følger internationale standarder, og et netværk kan omfatte flere tusinde udtag.
Vores teknikere er højt specialiserede i både fiber, PDS-kabling og netværksløsninger, hvor de aldrig møder udfordringer, de ikke kan klare.

“Vores teknikere er højt specialiserede i både fiber, PDS-kabling og netværksløsninger”

 

Alle størrelser er velkomne
KM Telecom Danmark laver gerne opgaver i alle størrelser – små såvel som store installationer i hele eller dele af et byggeri. Vi kan f.eks. levere en komplet netværksløsninger til et boligkompleks eller et erhvervsområde. Fordelen ved at købe et komplet netværksløsning – f.eks. for en boligforening – er at man herefter frit kan udskifte sin netværksleverandør efter ønske eller behov.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit behov for netværksløsninger.