Wifi installation

Opbygning af Serverrum

Serverrummet – også kaldet datacentret – er hjertet i din IT-infrastruktur. Opbygning og indretning af serverrummet har afgørende betydning for om dit netværk lever op til sit potentiale, yder optimalt – og undgår risiko for sammenbrud eller brand.
KM Telecom Danmark kan foretage en komplet indretning af serverrum inklusive design, strømforsyning, køling, gulve, racks og netværksudstyr.

“KM Telecom Danmark kan foretage en komplet indretning af serverrum”

 

Sikkerhed frem for alt
Sikkerhed og maksimal oppetid er to meget kritiske faktorer for virksomheder med såvel store som små serverrum.
I forbindelse med opbygning af et serverrum fokuserer vi altid på dimensionering og indretning, kabling og installation, UPS generatorer, overvågning, køling og ventilation, transientbeskyttelse samt sikring mod tyveri og brand. Vi overlader simpelthen intet til tilfældighederne.

Individuel løsning
Det specialdesignede serverrum dimensioneres og opbygges individuelt i hvert enkelt tilfælde. Rummets placering, indretning og strømforsyning er hver for sig uhyre specialiserede opgaver – og sådan kunne man blive ved.
KM Telecom Danmark har massiv erfaring med både store og små løsninger, når det gælder opbygning af serverrum, og vi påtager os gerne hele ansvaret for planlægningen og opbygningen af jeres serverrum.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit behov for hjælp til opbygning af serverrum.