Potentialudligning

Lynbeskyttelse

Et lynnedslag kan skabe overspænding i dine følsomme elektriske anlæg og skabe driftsstop, produktionstab – i værste tilfælde brand.
Er din virksomhed afhængig af elektronisk databehandling og IT i produktionsprocessen, har du høje bygninger eller arbejder du med brand- eller eksplosionsfarlige materialer? Så bør du sikre ejendommen med en lynbeskyttelse, som kan begrænse skader og nedetid, hvis uheldet er ude.

Fra analyse til montering af lynbeskyttelse

KM Telecom Danmark projekterer og installerer alle former for lynbeskyttelse. Vores store erfaring gør os i stand til at tilbyde de bedste af de bedste løsninger, uden at det koster en mindre formue.
På baggrund af en grundig gennemgang af de elektriske installationer analyserer vi risikoen for skader på anlæg og bygninger, og vi udarbejder forslag til den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

“KM Telecom Danmark projekterer og installerer alle former for lynbeskyttelse”

 

Lynteknikeren er mere effektiv

Lynbeskyttelse skal foretages af fuldt uddannede, erfarne og kompetente lynteknikere, således at lynbeskyttelsen bliver så effektiv som overhovedet muligt. Efterfølgende skal anlægget løbende efterses, så det sikres at beskyttelsen fortsat er effektiv – ved erhvervsbygningen, privatboligen, golf- eller idrætsanlægget.
KM Telecom Danmark tilbyder naturligvis at servicere og vedligeholde lynbeskyttelsesanlæg.
Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit behov for lynbeskyttelse.