Potentialudligning

Lynbeskyttelse

Snak lynbeskyttelse med KM Telecom Danmark A/S. Vi ved, hvad vi snakker om og agerer derefter

Danmark rammes hvert eneste år af tusindvis af lynnedslag, de fleste af dem rammer heldigvis forholdsvis øde naturområder, men ikke så få rammer beklageligvis erhvervsbygninger, golfbaner, fodboldbaner og privatboliger. Det er derfor vigtigt, at bygninger og mennesker i videst mulig udstrækning forsynes med lynbeskyttelse, en lynbeskyttelse der vel og mærket skal foretages af fuldt uddannede, erfarne og kompetente lynteknikere, således at lynbeskyttelsen bliver så effektiv som overhovedet muligt.

Hos KM Telecom har vi stor erfaring med lynbeskyttelse og kan tilbyde de bedste af de bedste løsninger, uden at det koster en mindre formue. Vi har gennem mange år leveret mange installationer rundt om i landet og besidder derfor den fornødne erfaring og ekspertise.

I tvivl om, hvorvidt jeres værdier og produktionsapparat er udstyret med effektiv lynbeskyttelse, så kontakt os hellere end gerne for yderligere info og assistance.

Vidste du, at bl.a. golfbaner hvert år rammes af mange lynnedslag? Få en snak med KM Telecom Danmark

I løbet af de seneste år er golf blevet en meget populær sport, golfklubber springer ud i landets mest smukke naturområder, hvor der statistisk forekommer flest lynnedslag. Hos KM Telecom Danmark A/S har vi med egne øjne set, at der på såvel golfbaner samt ved fodboldbaner bygges læskure med lynbeskyttelse, så spillere kan nå i sikkerhed, når uvejret rammer. Men langt de fleste udendørs sportsfaciliteter mangler denne form for lynbeskyttelse – til stor fare for de mennesker, der opholder sig sådanne steder.

Vores opfordring til golfklubber, fodboldklubber, erhvervsvirksomheder og boligejere lyder derfor: Få en snak med KM Telecom Danmark A/S om en effektiv lynbeskyttelse, inden det er for sent, og katastrofen er et faktum.

Læs mere om: Mobildækning i tunneler | Mobildækning indendørs | Forbedring af mobilsignaler