Forbedring af mobil dækning

Mobil dækning tunnel

Forbedring af mobil dækning i en tunnel med erfarne KM Telecom Danmark A/S som partner

Et af problemerne med mobil dækning i en tunnel i dag, det være sig en biltunnel eller en togtunnel er den, at det stort set er umuligt for mobilsignalerne at trænge ind. Mobildækningen i tunneler er mange gange så dårlig, at det ikke kun er et spørgsmål om at kunne tale i telefon, det er også et spørgsmål om sikkerhed, hvis der sker et uheld. Tunneller er ofte så store, at det ikke er nok at installere såkaldte repeatere, hvis ikke der er et tilstrækkeligt mobilsignal til at forstærke ind i en tunnel. En repeater – også kaldet en relæstation – er en radioinstallation, der gentager et radiosignal på en ny frekvens med det formål at forøge rækkevidden af det oprindelige signal.

Mobil dækning i en tunnel gennem forbedrede antenneanlæg – såkaldte DAS anlæg – er vores store speciale, og vi har installeret masser af velfungerende DAS- anlæg overalt i Danmark.

Danskerne fortjener god mobil dækning i tunnel systemer. Lad KM Telecom A/S stå for installationen

Man behøver ikke at have set lyset i tunnelen for at få bedre mobildækning i selvsamme tunnel, det er tilstrækkeligt at komme til KM Telecom Danmark A/S og anmode om assistance. Vi er nemlig eksperter i optimal mobil dækning i en tunnel og deler gerne denne ekspertise med vores kunder.

Kontakt os gerne og hør mere om mobil dækning i en tunnel. Vi besidder stor ekspertise og erfaring, to vigtige faktorer, når I skal vælge den rigtige samarbejdspartner.

Læs mere om: Mobildækning indendørs | Forbedring af mobilsignaler | Opsætning af netværksinstallationer