Indendørs antenneanlæg

Mobil indendørsdækning

Indendørs mobildækning i verdensklasse. Få en snak om mobildækning med KM Telecom Danmark A/S

Står bedre mobildækning, ikke mindst bedre indendørs mobildækning også højt oppe på jeres ønskeliste, så kom til KM Telecom Danmark A/S, en af Danmarks absolut førende specialister på området. Vi har den rigtige løsning på dette mere og mere om sig gribende problem, som først og fremmest skyldes de stadigt mere tætte bygninger, hvor mobil signalerne har vanskeligheder med at trænge ind og ud.

Men som altid: Når nøden er størst er hjælpen nærmest, og vi kan tilbyde den bedste og mest fremtidssikrede løsning – uden at det koster en halv bondegård.. Vi tilbyder nemlig et såkaldt DAS-antenneanlæg (Distributed Antenna System), som på næsten ubeskrivelig vis forbedrer den indendørs mobildækning overalt i jeres virksomhed. Vi skræddersyr naturligvis den ideelle konfiguration for jer, en løsning som gør, at I virkelig kommer på forkant med optimal mobildækning. En fremtidssikret løsning for jeres virksomhed, jeres ansatte og virksomhedens gæster.

Få bedre mobil indendørsdækning med et moderne DAS-anlæg fra KM Telecom Danmark A/S

Hos KM Telecom Danmark A/S kan vi byde på nogle af nutidens bedste løsninger med henblik på at opnå perfekt indendørs mobildækning, der når ud overalt i virksomheden.

Med et DAS-antenneanlæg opnår i stærk forbedret mobil talekvalitet og et lynhurtigt, stabilt internet uden ”sorte huller”.

Læs gerne mere om mobildækning og DAS-antenneanlæg her på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information og vejledning.

Læs mere om: Forbedring af mobilsignaler | Opsætning af netværksinstallationer | Opsætning og opbygning af serverrum