Trådløs kommunikation

Mobilsignal

Mange danske virksomheder har i dag et dårligt mobilsignal. Kontakt KM Telecom Danmark A/S for hjælp

Store dele af ”udkants Danmark” lever endnu i dag med et dårligt eller halvdårlig mobilsignal, ja selv erhvervsvirksomheder i storbyerne har ofte et mobilsignal præget af utydelig tale, ”sorte huler” og et sløvt og ustabilt internet. Sidstnævnte skyldes de nye energivenlige og dermed tætte bygninger, mange med facader i et materiale, der gør det vanskeligt for et mobilsignal at trænge både ind og ud.

Men det er der råd for. Løsningen på dette voksende problem er et DAS-antenneanlæg, der byder på et suverænt godt mobilsignal og dermed radikalt forbedrer såvel kvaliteten af mobilsamtale som internet kommunikation overalt i jeres virksomhed, til glæde for både jeres ansatte og virksomhedens besøgende.

Alt dette og mere til beretter vi naturlig vis meget gerne mere om. Ring og få en snak med os om et kraftigt forbedret mobilsignal i jeres virksomhed.

Hos KM Telecom Danmark A/S er vi specialister i at ”helbrede” dårligt mobilsignal overalt i Danmark

Et dårligt mobilsignal, for eksempel på grund af bygningsfacader, der er næsten uigennemtrængelige for mobile radiosignaler, er ikke noget man behøver affinde sig med.

Kom trygt til KM Telecom Danmark A/S, vi eliminerer årsagen til et dårligt mobilsignal, næsten uanset hvad årsagen måtte være, med et moderne DAS-antenneanlæg, der drastisk forbedrer jeres mobilsignal og dermed også kvaliteten af både mobiltale og jeres mobile internet.

Læs gerne mere her på hjemmesiden om os og vores mange kompetencer – og kontakt os gerne for yderligere info omkring mobilsignal problemer.

Læs mere om: Opsætning af netværksinstallationer | Opsætning og opbygning af serverrum | Opsætning af lysmaster