Belysningsmaster med LED

Belysningsmaster

Der er store penge at spare, hvis man vælger en LED-løsning til sine belysningsmaster, og det gælder alle typer belysning uanset om det gælder boldbaner/stadions, havneområder, fragtcentraler, butikstorve eller andet.

Udskiftning, service og energi
Vores el-installatører samarbejder med kunden om at finde den rigtige LED-løsning, til den nye mast eller som udskiftning af ældre belysning. LED-løsningen er mere energivenlig, og samtidig kræver den mindre service i sin længere levetid end traditionelle løsninger.
KM Telecom Danmark kan også tilbyde almindelig service på master og udstyr, ligesom vi kan installere High Power løsninger til høje master på eksempelvis stadions eller havneområder.

“Vi tilbyder altid individuelle løsninger, som passer til kundens behov”

 

El-regning eller driftsikkerhed
Vi tilbyder altid individuelle løsninger, som passer til kundens behov. Og med vores omfattende erfaring svarer det til stort set alle behov, man kan forestille sig, når det gælder master med elektronisk udstyr i højden.
Skal du rejse nye master, reparere den gamle, udskifte udstyr eller nedlægge en mast? Måske ved du ikke en gang selv, hvad der er den bedste løsning. Hvad giver det bedste lys, den laveste el-regning, de største driftsikkerhed? I fællesskab kaster vi lys over, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit behov vedrørende belysningsmaster.