Opsætning af netværksinstallationer

Opsætning af netværksinstallationer

KM Telecom Danmark A/S tilbyder netværksinstallationer af meget høj kvalitet. Ring gerne og hør mere

Vores afdeling for netværksinstallationer besidder en meget høj grad af ekspertise, såvel vedrørende kabling (pds eller fiber) som netværkskonfigurationer Vi kan tilbyde et færdigt netværkskoncept, der er tilpasset lige netop jeres behov og krav.

KM Telecom Danmark A/S tilbyder blandt andet etablering af PDS-netværkskablinger både som FTP- og UTP-løsninger samt fiberinstallationer i både single- og multimode. Vi udfører installationer, der spænder fra mindre netværksinstallationer med 3-5 tilslutninger og op til meget store netværksløsninger med kombinerede fiber- og kobberløsninger indeholdende 2-3.000 tilslutninger, hos os kan I altid være sikker på at få leveret færdigt kvalitetsarbejde til tiden uden slingrevals.

Et team af dygtige teknikere hos KM Telecom Danmark A/S projekterer selv og står selv for opsætning af alle netværksinstallationer i samarbejde med den enkelte kunde og systemleverandøren.

Højkvalitativ opsætning af netværksinstallationer med erfarne KM Telecom Danmark A/S ved roret

Hos KM Telecom Danmark A/S kan I som kunde altid være sikker på at få leveret 1.klasses opsætning af netværksinstallationer af enhver art. Vi tilbyder et nøje gennemtænkt analysearbejde, en i særklasse god kabling og netværksinstallationer, der udføres af vores egne højtkvalificerede teknikere – vi overlader med andre ord intet til tilfældighederne.

Kontakt os og få en indledende snak med os om netværksinstallationer i jeres virksomhed. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der er præcist afpasset jeres behov og ønsker. Kom trygt til KM Telecom Danmark A/S – også når det gælder opsætning af netværksinstallationer.

Læs mere om: Opsætning og opbygning af serverrum | Opsætning af lysmaster | SINE anlæg og dets dækning