Wifi installation

Opsætning og opbygning af serverrum

Opsætning af serverrum er en ekspertise hos KM Telecom Danmark A/S. Overlad trygt opbygningen til os

Når man står for opbygning af et serverrum er der utroligt mange kritiske faktorer at tage stilling til, idet den fremtidige driftsikkerhed er af altafgørende betydning. Virksomhedens servere udgør i dag både hjertet og sjælen i næsten enhver virksomheds IT-løsninger.

Sikkerhed og maksimal oppetid er de to meget kritiske faktorer for virksomheder med såvel store som små serverrum. KM Telecom Danmark A/S tilbyder den optimale opsætning af serverrum, og vi installerer i dag flere og flere kompakte og energibesparende servere. Vi sætter som altid den fysiske og driftsmæssige sikkerhed i centrum og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

I forbindelse med opbygning af et serverrum fokuserer vi altid på blandt andet dimensionering og indretning, kabling og installation, UPS generatorer, overvågning, køling og ventilation, transientbeskyttelse samt sikring mod tyveri og brand. Vi overlader simpelthen intet til tilfældighederne.

Et serverrum skal designes med største omhu. En perfekt opbygning af et serverrum er alfa og omega hos KM Telecom Danmark A/S

Det er værd at gøre sig klart, at det fysiske IT-miljø skal placeres i et specielt designet serverrum, som dimensioneres og opbygges individuelt i hvert enkelt tilfælde. Det et vi yderst bevidste om hos KM Telecom Danmark A/S og handler derefter.

Vi har massiv erfaring med både store og små løsninger med hensyn til opbygning af serverrum, og vi påtager os gerne hele ansvaret for planlægningen og opbygningen af jeres serverrum.

Kontakt os venligst og lad os berette mere om opsætning af serverrum og tøv ikke med at kontakte os for yderligere info og vejledning.

Læs mere om: Opsætning af lysmaster | SINE anlæg og dets dækning | TETRA indendørsdækning