Das og wi-fi løsninger

Virksomhedsprofil

KM Telecom Danmark er kendt og respekteret på telemarkedet for vores komplette løsninger til både små og store virksomheder, inklusiv service- og vedligeholdelsesopgaver.

Vi har status som en førende specialist, når det gælder etablering af telecom og mobile sites, hvor KM Telecom er en af de få leverandører, der kan levere en total Turnkey løsning.

Samme professionelle tilgang har vi, når det gælder design, montering og installation af DAS-anlæg til indendørs mobildækning eller af skræddersyede Wi-Fi løsninger såvel indendørs som udendørs.

“Skræddersyede Wi-Fi
løsninger såvel indendørs
som udendørs”

Den foretrukne partner

KM Telecom Danmark vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør til såvel mobilindustrien som til både erhverv og private med behov for en perfekt dækning af mobilsignal eller Wi-Fi – indendørs og udendørs.

Vi tilbyder også hjælp til en lang række specialopgaver i højden, offshore eller andre vanskeligt tilgængelige steder, hvor vores montører kan installere eller servicere. Vores specialuddannede medarbejderstab løser opgaver både til lands, til vands og i luften. Altid opdateret om den seneste, teknologiske udvikling og med fokus på den enkelte kundes behov.

Intet er for småt eller stort

KM Telecom Danmark har gennem årene opbygget mere end 1.500 mobile sites. Denne enestående erfaring og ekspertise betyder, at vi i dag er i stand til at overskue alle tænkelige byggetekniske, radiotekniske, økonomiske, juridiske og teknologiske problemstillinger. I både de små og de store projekter.

Vi siger ikke nej til en opgave, fordi den er for lille eller for stor – hverken når det handler om telecom, DAS-anlæg, Wi-Fi eller specialopgaver. En solid stab af erfarne og efteruddannede medarbejdere, et bredt netværk af leverandører og samarbejdspartnere samt ikke mindst en uhyre kompetent projektstyring – tilsammen udgør disse tre elementer en samarbejdspartner, der også kan hjælpe dig.

“En solid stab af erfarne
og efteruddannede
medarbejdere”

KM Telecom arbejder ikke kun med opbygning, design og installering. Vi tilbyder også at yde service og vedligeholdelse af alle typer anlæg – tekniske, mekaniske og byggerier.

Læs mere om KM Telecoms særlige kompetencer her på vores hjemmeside, eller kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dine behov.