Serviceaftale med WiFi overvågning

Serviceaftaler på WiFi overvågning med mere.

Vi garanterer, at vores kunder får et optimalt produkt på overdragelsesdatoen – både når det gælder Wi-Fi, mobildækning, Telecom og vores mange andre ydelser Bl.a WiFi overvågning. Og vi hjælper gerne med at sikre, at kvaliteten forbliver i top, når løsningen er i brug.

Vi tilbyder alle former for support og serviceaftaler og skræddersyer altid en løsning der tilpasses den enkelte kundes behov.

Hvad er dit behov for service?

  • Driftsordning?
  • Generel vedligeholdelse?
  • Opgradering af udstyr?
  • 24 timers vagt?
  • Teknisk Support?
  • Netværksoptimering?

Skræddersyet service.

KM Telecom Danmark leverer nogle af markedets bedste løsninger på en række områder inklusive Mobildækning, Wi-Fi overvågning, Telecom og diverse installations- og anlægsopgaver. Men vedligeholdelse har afgørende betydning for den stabile og langvarige funktionalitet, som vores kunder fortjener.
Derfor tilbyder KM Telecom Danmark også at tage sig af service og vedligeholdelse, så løsningen beholder sin høje kvalitet og funktionalitet.

“Vedligeholdelse har afgørende betydning for stabil funktionalitet”

Alle produkter inkluderet

Vores brede udvalg af serviceydelser skræddersys til den enkelte kundes behov og ønsker – til en yderst konkurrencedygtig pris. Serviceaftaler tilbydes på alle vores produkter og anlæg – præcis efter dit behov, og uanset om vi har forestået hele leverancen, eller vi har fungeret som underleverandør.

WiFi overvågning m.m.

Vi kan tilbyde overvågning med WIFI, samt andet på flere af vores ydelser med mulighed for hurtig indsats døgnet rundt i hele Danmark, således at I kan vide jer sikre – dit behov afgør aftalens rammer.

Service og behov er mange ting
Service og support kan være mange ting, og det afhænger altid af den enkelte kundes ønsker og behov. Hvad end det gælder drift, vedligeholdelse eller opgradering af udstyr, kan vi lave en løsning efter dit behov. Nogle kunder ønsker en 24 timers-vagt; andre steder giver det mere mening med en løbende teknisk support som eksempelvis netværksoptimering, overvågning med WIFI og meget andet…

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit behov for en serviceaftale.