Vedligehold og nedtagning af master

SINE anlæg – dækning

Anskaf et DAS-antennesystem inklusive SINE dækning. Kontakt KM Telecom Danmark A/S og hør mere

SINE er en forkortelse for SikkerhedsNet og er Danmarks nationale kommunikationssystem for beredskabskommunikation. SINE blev endelig godkendt i 2010 og har siden været det nationale beredskabsnet i Danmark med direkte kommunikation til og internt mellem myndighederne, f.eks. politi, brandvæsen, dele af forsvaret, Beredskabsstyrelsen og sundhedsberedskabet. SINE anvendes desuden af private aktører, der har til opgave at løse en række samfundsmæssige opgaver for beredskabsmyndighederne. SINE kan med et DAS-anlæg fra KM Telecom Danmark A/S tilkobles Dansk Beredskabskommunikation.

Med et DAS-anlæg til SINE får man en betydningsfuld forbedring den dækning til beredskabsnettet, og det kan være enten i kælderen eller hele bygningen. KM Telecom Danmark A/S kan levere den komplette løsning, inklusive efterfølgende service og vedligeholdelse af anlægget. Vores løsninger er altid individuelle og skræddersys i forhold til bygningen eller bygningerne samt ud fra jeres behov og ønsker, så I til enhver tid er sikret et perfekt resultat.

Kontakt os hellere i dag end i morgen og kom på forkant med sikkerheden gennem SINE dækning.

Få bedre indendørs mobil dækning og SINE dækning med et DAS- anlæg fra KM Telecom Danmark A/S

Med et SINE DAS-anlæg får man en super god forbindelse til beredskabsnettet, så man er sikret i tilfælde af situationer, hvor brugen af nettet er nødvendig. Med et DAS-antenneanlæg fra KM Telecom Danmark A/S har du mulighed for at tilslutte både SINE og/eller mobildækning, og hermed opnå kraftigt forbedret trådløs telefoni og lynhurtigt internet overalt i jeres virksomhed. Husk at med super god SINE indendørsdækning, får du adgang til Danmarks nationale beredskabsnet – tør du at lade være?

Alt dette og mere til fortæller vi gerne mere om. Ring til os bliv opdateret på vores moderne DAS-antenneanlæg med optimal SINE dækning.

Læs mere om: TETRA indendørsdækning | Trådløs internet og telefoni kommunikation | Udendørs WiFi anlæg