Indendørs Wifi anlæg

Stadionlys og Havnebelysning

Energivenlig stadionlys og havnebelysning med moderne LED-løsninger fra KM Telecom Danmark A/S

Havnebelysning og stadionlys er ikke, hvad det har været. Med nye, moderne og energibesparende LED-løsninger er udviklingen gået hurtigt fremad sammenlignet med for blot 10 år tilbage, og KM Telecom Danmark A/S kan i dag tilbyde individuelle løsninger, der på en og samme tid er både miljøvenlige, energibesparende og brugervenlige, ligesom vi naturligvis kan tilbyde High Power løsninger til høje master, f.eks. havnebelysning m.m.

Vi tilbyder de helt rigtige individuelle LED-løsninger tilpasset omgivelserne – det skaber oplevelser for alle. Vores løsninger er gennemtestede og er skabt i et nært samarbejde med vores kunder – intet overlades til tilfældighederne.

Vores LED-løsninger for stadionlys og havnebelysning byder på mærkbare besparelser i elforbruget, sammenlignet med de nu efterhånden gammeldags løsninger, med tilsvarende lysstyrke fra konventionelle elpærer, ligesom der er væsentlige besparelser at hente med hensyn til service og udskiftning af pærer – LED pærer har simpelthen en meget længere levetid.

Vi tilbyder også moderne nye lystmaster inklusive fundamenter og belysning. Mange af disse nye lysmaster kan rejses og færdiginstalleres på blot en enkelt dag, idet det præfabrikerede fundament kan sænkes direkte ned i et i forvejen udgravet hul.

Vidste du at LED baseret havnebelysning og stadion lys indebærer store besparelser på elregningen?

Forstærk den udendørs aftenoplevelse på havnen eller på stadion med den rette havnebelysning eller et hyggeligt stadionlys.

KM Telecom Danmark A/S kan tilbyde flere gennemtestede LED-løsninger, der gør oplevelsen unik og spændende. Gennem et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere er vi med hele vejen fra A til Z i projektet, vi leverer komplette løsninger inklusive mastefundamenter, opsætning af nye master, samt montage af samtlige lysinstallationer.

Kontakt os hellere end gerne og hør mere. Vi er altid parat med sober information og vejledning omkring havnebelysning og stadionlys m.m.

Læs mere om: Indendørs antenneanlæg | Indendørsdækning | Indendørsløsninger