Stilling: Teleteknikere/telemontører (både enkeltpersoner og sjak)

Vil du have en stilling, der tager dig ud i alle hjørner af landet? Og kunne du tænke dig at gøre det sammen med en god makker, som du kører ud med for at servicere og montere teleudstyr for Danmarks største mobiloperatører?

I bliver udfordret og oplært i den nyeste mobilteknologi, og så kan I selv styre arbejdstiderne. I vil komme meget omkring, da opgaver typisk vil være 2-3 dages varighed.

KM Telecom Danmark A/S er en af Danmarks største leverandører af services og udstyr til mobiltelefoniindustrien. Vi servicerer internationale teleselskaber såsom TDC, TELIA, 3,TELENOR, Huawei, Ericsson m.fl. Du bliver en del af en respekteret, professionel og ukompliceret leverandør i telebranchen, hvor vi lægger vægt på kvalitet, selvstændighed, fleksibilitet og gode samarbejdsevner.

 

Montage og service af teleudstyr i hele landet
Opgaverne fordeler sig over hele landet (men kan også være i udlandet, hvis du ønsker det). Opgaverne kan svinge meget i tid og omfang og inkluderer både opsætning, montage og service. I arbejder ud fra en deadline, men I styrer selv, hvornår I udfører opgaverne. Arbejdet indebærer:

  • Antenneinstallation til mobiltelefoni, herunder kabeltræk, målinger af kabler m.m.
  • Installation af mobiltelefoniudstyr
  • Elinstallation, jordingsinstallation og alarminstallation på mobiltelefonistationer
  • Kvalitetssikring og test

 

I får ansvaret for projektet fra start til slutNår I kører ud til jeres projekter, er det jer, der tager ansvaret fra start til slut. I har selvfølgelig et teknisk supportteam samt erfarne kolleger, der er klar til at hjælpe, men I skal kunne finde en løsning på stedet.

Du bliver selvfølgelig rustet til de mange opgaver, for vi sørger for, at du får den nødvendige oplæring, både inden du starter, men også efter. Vi vil nemlig gerne have, at du hele tiden føler dig udfordret og motiveret i dit arbejde. Det er noget, vi ved giver glade kunder og en god stemning i vores virksomhed, for vi har meget lavt sygefravær og stort set ingen personaleudskiftning.

 

Du er håndværker med flair for teknik
Du er sikkert håndværker med trang til arbejde med teknik. Du har lyst til en hverdag med en god kombination af fysisk montagearbejde og tekniske installationer. Du kan altså både tage fat, når det er nødvendigt, og sætte dig ind i tekniske og IT-relaterede problemstillinger. Derudover skal du:

  • Gå op i sikkerhed og kvalitet
  • Kunne træffe beslutninger på egen hånd
  • Tale og skrive flydende dansk. Det er en fordel, hvis du kan kommunikere på engelsk
  • Være bosiddende tæt på Fredericia, og have kørekort

 

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til: job@km-telecom.com

 

Vi ser frem til at høre fra dig.