SINE DAS-anlæg og TETRA

Tetra indendørsdækning

Med et SINE DAS-anlæg og TETRA får I indendørsdækning og adgang til beredskabsnet efter international standarder

TETRA kan på mange måder sammenlignes med GSM-standarden for mobiltelefoni. De er begge internationale standarder, og de giver begge adgang til kommunikation med hinanden uanset, at der i mange tilfælde anvendes udstyr fra forskellige leverandører, for ligesom det er tilfældet med GSM, så er TETRA en standard, som rigtig mange leverandører har valgt at producere udstyr efter.

Teknologien bag TETRA er udviklet af ETSI (European Telecommunications Standardizations Institute), der også står bag teknologier som GSM, UMTS, GPRS, DMR samt flere andre kendte, internationale standarder.

Kontakt KM Telecom Danmark A/S og få en snak om SINE og TETRA med et anlæg til indendørsdækning. Vi er specialister I både SINE og TETRA og deler gerne med os af vores omfattende viden og erfaring.

Få fuld indendørs dækning til SINE og TETRA med et super godt DAS-anlæg fra KM Telecom Danmark A/S

SINE er det nationale danske beredskabsnet, men allerede tilbage i 0`erne opstod der i Europa et voksende behov for en international beredskabstjeneste på tværs af grænserne i de europæiske lande, så disse kunne kommunikere med hinanden på tværs af de forskellige enheder. Desuden opstod der gradvist et voksende behov for at kunne sende data over nettet på en sådan måde, at man kunne koncentrere al kommunikation i en og samme infrastruktur. Det blev startskuddet til TETRA med de mange fordele, som ligger i denne internationale standard. I dag er man kommet så vidt, at alle beredskabsenheder i hele Europa, som anvender TETRA, kan kommunikere med hinanden, uanset om det er mellem ambulance og politi, mellem brandvæsen og politi eller noget helt tredje.

Hos KM Telecom Danmark A/S kan vi tilbyde fuld tilgang til SINE og TETRA med indendørs dækning som en integreret del af et DAS-anlæg. Kontakt os derfor venligst og hør mere, der er mange fordele at hente.

Læs mere om: Trådløs internet og telefoni kommunikation | Udendørs WiFi anlæg | Varslingslys