Trådløs kommunikation

Trådløs kommunikation

Trådløs kommunikation i verdensklasse med et DAS-anlæg fra KM Telecom Danmark A/S

Står et pletfrit trådløs internet og trådløs telefoni uden ”sorte huller” også øverst på jeres ønskeliste, så kontakt KM Telecom Danmark A/S, vi kan opfylde jeres ønsker.

Pletfri trådløs kommunikation kræver et godt signal, hvilket ofte er en mangelvare i nutidens alt mere velisolerede og dermed og så tætte bygninger, der forhindrer signalerne i at komme ind og ud. Løsningen er et indendørs DAS-antennesystem, der med garanti vil sikre jer tydelig og klar tale samt et meget hurtigt internet. Trådløs telefoni og trådløs internet i topklasse overalt i virksomheden til glæde og gavn for såvel jeres medarbejdere som virksomhedens gæster.

Trådløs kommunikation. Få telefoni og trådløs internet i verdensklasse med et DAS-anlæg fra KM Telecom Danmark A/S

KM Telecom Danmark A/S tilbyder komplette DAS løsninger i verdensklasse, der sikrer den absolut bedste indendørs mobiltelefoni og et overlegent hurtigt internet for samtlige medarbejdere og virksomhedens gæster. Med vores avancerede DAS anlæg og indendørs antenneanlæg (Distributed Antenna System), et enten aktivt eller passivt DAS anlæg, kan i være sikre på til enhver tid at have uovertruffen god trådløs telefoni med en suveræn god talekvalitet og superhurtig trådløs internet kommunikation overalt i jeres virksomhed – en bedre indendørs mobildækning og bedre mobilsignal eksisterer findes simpelthen ikke.

Kontakt gerne KM Telecom Danmark A/S og hør mere om trådløs kommunikation i verdensklasse med vores individuelle løsninger.

Læs mere om: Udendørs WiFi anlæg | Varslingslys | WiFi anlæg