Varslingslys

Varslingslys

Vidste I, at lovgivningen stiller bestemte krav om varslingslys på høje bygninger og antennemaster?

Hos KM Telecom Danmark er vi specialister i varslingslys til for eksempel antennemaster, vindmøller, skorstene og andre høje bygninger. Blandt andet af hensyn til luftfarten stiller lovgivningen nogle ganske bestemte krav til varslingslys, blandt andet omkring lysets farve, lysretning, placering og højde m.m. Det kan blive kostbart, såfremt man ikke opfylder disse krav, og der sker en ulykke.

Vi kan tilbyde flere forskellige former for varslingslys. Vi projekterer og installerer alle former for varslingslys, inklusive funktionstest og dokumentation af opgaven. Ligeledes tilbyder vi fuld service på installationen samt udskiftning af ældre lysudstyr til moderne og langtidsholdbare LED-lysdioder, som giver samme lyseffekt og store besparelser med hensyn energiforbrug og servicebehov.

Kontakt os gerne og hør mere om energibesparende varslingslys, vi har både ekspertise og erfaring og løser alle opgaver korrekt og til tiden

Udskift jeres gamle varslingslys med moderne LED-lysdioder. Kontakt KM Telecom Danmark og hør mere

Kom på forkant med lovgivningen omkring varslingslys til høje bygninger, antennemaster, vindmøller og lignende – en lovgivning der er blevet indført blandt andet af hensyn til luftfarten.

KM Telecom Danmark orienterer gerne om de gældende bestemmelser og tilbyder i øvrigt at varetage drift, eftersyn og service af varslingslys i henhold til de til enhver tid gældende regler på området, ligesom vi naturligvis også installerer nyt samt foretager udskiftning af forældet udstyr med miljøvenlige og energibesparende LED-lysdioder, der har samme lysstyrke.

Læs mere om: WiFi anlæg | Virksomheden KM Telecom som WiFi firma | WiFi installatør