Wifi installation

Wifi installation

Få en velfungerende Wifi installation med erfarne KM Telecom Danmark A/S som partner

Har jeres Wifi installation brug for en hjælpende hånd? Har i ”sorte huller” eller dårlig rækkevidde, så er tiden inde til at få en hjælpende hånd fra KM Telecom Danmark A/S. En stor del af menneskers hverdag er bundet op på en velfungerende Wi-fi installation, er forbindelsen ustabil går det ud over arbejdsglæden, eller i privatlivet måske en spændende film, en medrivende fodboldkamp, avislæsningen eller andet.

Vi kan tilbyde såvel indendørs som udendørs Wifi installation, individuelle installationer, der er designet til at dække lige netop jeres behov og opfylde jeres ønsker. Vi kan opsætte en Wifi installation næsten overalt, i erhvervsvirksomheder, shoppingcentre og messecentre m.m. Installation af Wifi er vores speciale, og vi udfører alt fra opsætning af AP, switche og controller til komplette netværksinstallationer skræddersyet til lige netop jeres formål.

I boligkomplekser leverer vi gerne installationer med egen kode til hver enkelt lejlighed, men som kan anvendes overalt i bygningen.

Få en snak med KM Telecom om en kvalitetssikker installation af Wifi i jeres virksomhed eller boligkompleks, mulighederne er i realiteten ubegrænsede, kun fantasien sætter grænser.

KM Telecom Danmark A/S – den erfarne partner når det gælder indendørs og udendørs installation af Wifi

Udskift jeres gamle umoderne Wifi installation med en moderne og velfungerende installation fra KM Telecom Danmark A/S. Vi har et know how i særklasse og den erfaring der skal til, for problemfrit at kunne opsætte en velfungerende skræddersyet installation af Wifi.

Vi kan tilbyde installation af wifi med fysisk eller virtuel controller. Vi installerer indendørs i alle typer af bygninger og udendørs på f.eks. campingpladser, stadions, forlystelsesparker m.m.

Ingen Wifi installation uden KM Telecom Danmark A/S som sparringspartner.

Læs mere om: Jordingsanlæg | LAN installationer | Lynbeskyttelse