Indendørs Wifi anlæg

Wi-Fi kontorbygninger, lejligheder, indkøbscenter

Wi-Fi til kontorbygninger, lejligheder eller indkøbscenter.

KM Telecom Danmark A/S har Den rigtige individuelle løsning.

Vælg den helt rigtige individuelle løsning når det gælder trådløs WiFI i kontorbygninger, i lejligheder og i indkøbscenter m.m. Vi tilbyder 1.klasses funktionelle, individuelle løsninger med en meget høj datasikkerhed – driftssikre og funktionelle trådløse Wi-Fi løsninger til kontorbygninger af enhver størrelse, trådløse WiFi anlæg til lejligheder, hvor de tilsluttede enheder kan flyttes rundt uden at gå på kompromis med datasikkerheden. Mange af landets indkøbscentre har ligeledes behov for en funktionel og trådløs WiFi løsning. Kundetilstrømningen og dermed omsætningen vil erfaringsmæssigt stige, så WiFi til et indkøbscenter vil være en god investering for fremtiden.

Gør KM Telecom Danmark A/S til jeres foretrukne sparringspartner og tag for givet, at vi altid leverer trådløse WiFi løsninger til kontorbygninger, lejligheder eller et indkøbscenter, som overgår jeres forventninger.

HOS KM Telecom Danmark A/S er vi specialister i Wi-Fi til kontorbygninger, lejligheder og indkøbscenter

Vidste du som ejer eller bestyrer af et indkøbscenter, at der sandsynligvis venter en pæn stigning i omsætningsstigningen forude, såfremt I får installeret et trådløst WiFi anlæg til indkøbscenter. Vi tilbyder individuelle løsninger i alle størrelser afhængigt af størrelsen på jeres indkøbscenter, samt jeres ønsker i øvrigt.

Udover vores hypermoderne DAS-antennesystem har KM Telecom Danmark A/S specialiseret sig i, at levere komplette Wi-Fi løsninger til kontorbygninger, lejlighedskomplekser og indkøbscentre, alt inklusive service og vedligeholdelse, så der altid er perfekt hul igennem til både telefoni og internet.

Læs mere om: WiFi løsninger | DAS anlæg, inkl. serviceaftale | DAS løsninger