Udendørs WiFi på campingplads eller stadion

Udendørs WiFi

Udendørs WiFi på campingplads, på stadion og almene udendørs arealer. Kontakt Telecom Danmark A/S

I dagens Danmark er det en nødvendighed med et godt og dækkende udendørs WiFi på enhver campingplads. Camping gæsterne kræver det, for et godt WiFi er den optimale måde at bevare kontakten på til omverdenen under en campingferie. For ejerne af en campingplads er det en sikker at øge antallet af overnatninger og dermed forbedre indtægtsgrundlaget. En god og moderne campingplads er en WiFi campingplads.

Går man som tilskuer til fodboldkampe eller andre udendørs idrætsarrangementer er, er det ligeledes påtrængende at få skabt udendørs WiFi på stadion, det samme gør sig gældende på skoler, fritidshjem og en lang række af institutioner. Mange flere udendørs arealer skriger ligeledes på WiFi udendørs, som er med til at skabe sikkerhed og kontakt til venner og pårørende – også i nødsituationer.

Tag gerne kontakt med KM Telecom Danmark A/S, vi er eksperter i udendørs WiFi på campingplads, stadion og almene udendørs arealer.

Ingen campingplads og stadion uden udendørs WiFi. Anskaf WiFi til campingplads fra KM Telecom Danmark A/S

Forøg jeres indtjening på campingpladsen gennem en stigning i antallet af overnatninger – anskaf ret kvalitetssikkert udendørs WiFi til campingplads fra erfarne KM Telecom Danmark A/S. Vi installerer, servicerer og vedligeholder udendørs WiFi til campingplads, stadion anlæg og almene udendørs arealer, uanset størrelsen af arealet. Vi er eksperter i Wifi udendørs og garanterer jeg en 1.klasses løsning, der fungerer problemfrit.

Ring til os og hør mere, vi er altid klar med gode råd og vejledning.

Læs mere om: WiFi til kontor, lejligheder og indkøbscentre | WiFi løsninger | DAS anlæg, inkl. serviceaftale