El og fiberteknik

KM Telecom Danmark er el-installatørernes foretrukne samarbejdspartner.
Vi er specialister i el og fiberteknik, og vores fibertekniker løser såvel store som mindre opgaver – gerne i samarbejde med hovedentreprenører og lokale el-installatører.

El og fiberteknik

 

Må vores fibertekniker hjælpe dig med at finde den rigtige løsning?

En KMT fibertekniker er din garanti for, at du får den rigtige fiberløsning til din virksomhed og at den bliver udført med et perfekt resultat. Vore autoriserede fibertekniker rykker hurtigt ud fra KMTs centrale placering i Trekantområdet, og vi kan løse projekter af alle typer og i alle størrelser. Vi tænker ikke i at lave den dyreste eller den billigste fiberteknik løsning. Hos KMT lytter vi til vores kunder og finder frem til den rigtige løsning. En fiberteknik løsning, som du kan have tillid til i mange år fremover, når teknikken udvikler sig videre. Og en løsning, som bliver leveret til tiden, efter aftalte specifikationer og med den bedste service på markedet. Vi trækker på et omfattende netværk af underleverandører og samarbejdspartnere, som gang på gang har bevist, at de lever op til vore høje kvalitetskrav.

 

Download vores brochure om DAS-løsninger

Hent vores brochure der fortæller mere om en komplet DAS-løsning. En DAS-løsning sikrer indendørs mobildækning til både tale og data, til alle dine medarbejdere og kunder

Download brochure

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning så kontakt mig, så vi sammen kan finde ud af hvordan KM Telecom Danmark kan hjælpe dig.

Michael Hermansen
CEO
mh@km-telecom.com