Dørtelefonanlæg

Dørtelefon og Porttelefon

Både dørtelefoner og porttelefoner samt dørtelefonanlæg har været i rivende udvikling i de senere år, og en moderne dørtelefon giver dig en enestående mulighed for at kontrollere, hvem der besøger din boligforening eller din virksomhed. I almindelig åbningstid såvel som på tidspunkter uden for dagtimerne.

En moderne porttelefon i et  dørtelefonanlæg kan betjenes på adressen eller på langdistance via iPad eller smartphone.

Der er enkle dørtelefon og dørtelefonanlæg løsninger, som giver perfekt overblik til mindre beboelses- eller erhvervsområder. Og der kan konstrueres større porttelefon-anlæg, der dækker mere komplicerede bebyggelser og arealer.

KM Telecom guider dig i mål med den rigtige dørtelefon-løsning til dit specifikke behov for kontrol af indgangsanlæg.

”En dørtelefon eller porttelefon kan både betjenes på adressen eller via din smartphone et helt andet sted. Sammen finder vi den bedste og mest fleksible løsning på et dørtelefonanlæg.”

En dørtelefon og dørtelefonanlæg eller porttelefon giver mange muligheder

Dørtelefoner og porttelefoner baseret på IP-teknologi åbner for nye muligheder. KM Telecom gør det nemt for dig at udvælge og installere de dørtelefonanlæg, som giver mest værdi i hverdagen – f.eks. tilbyder en dørtelefon alle besøgende et godt overblik over beboerne i en opgang, så de hurtigt kan ringe på hos den rigtige. Og måske ringer din porttelefon  via smartphone i lommen på beboeren, som kan besvare henvendelsen over en kop kaffe på sin favorit-cafe.

KM Telecom tager sig af både opsætning og installation af alle typer dørtelefon til såvel boligforeninger som porttelefoner til virksomheder eller andre steder med behov for adgangskontrol.

Vores dygtige projektledere styrer det komplette projekt i hus til aftalte tid og pris. Hvis der er behov for underleverandører, vælger vi dem ud fra vores netværk af kvalitetsbevidste samarbejdspartnere. Og vi håndterer professionelt en efterfølgende service og reparation af dørtelefonanlæg.