Optimal indendørs dækning

El-projekter & projektstyring

KM Telecom Danmark spiller med på holdet i alle typer el-projekter. Vi har enestående erfaring med at servicere kunder med særlige behov, som har installationer på mange placeringer, og vores projektstyring ligger på det højeste niveau i branchen.

” KMTs projektstyring giver dig tryghed for kvalitet og leveringssikkerhed – vi gør en forskel.”

KMT laver projekter i alle størrelser og i alle dele af Danmark. De fleste af vores kunder er landsdækkende, og vi har dygtiggjort os i at udføre projekter på mange lokationer i Danmark. Vores kunder har høje forventninger til kvalitet og leveringssikkerhed, som er det, KMT er kendt for.

Uanset om det drejer sig om nye installationer, opgraderinger, udbygninger eller andre el- og montageopgaver, er KMT en proaktiv medspiller, som kan bidrage med erfaring fra talrige andre, udfordrende og krævende opgaver.

Projektstyring i top
Vores projektstyring er rygraden i KMT og nyder stor respekt hos alle vores kunder. Projektledernes fagteknisk høje niveau er årsagen til vores høje leveringssikkerhed: Planlægningen er kompetent og seriøs, så kunden kan være tryg ved vores tidsplaner og aftalte priser. KMT løser selv de mest specialiserede el-projekter, henter underleverandører ind, når det er relevant, og garanterer naturligvis en grundig testning og en udtømmende dokumentation.

Det skal være nemt for vores kunder at arbejde sammen med KMT. Både på grund af vores høje faglige niveau, men også fordi vi er ordentlige og nemme at snakke med.

Vi rykker ud til hele Danmark, uanset om du skal lave elinstallationer, gravearbejde eller andre montage opgaver.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit behov for assistance til styring og udførelse af dine projekter.