Vedligehold og nedtagning af master

Energioptimeringer

Energibesparende teknologi er i rivende udvikling i disse år. Din virksomhed har sandsynligvis udsigt til store årlige besparelser på budgettet, hvis du lader KM Telecom Danmark lave energioptimering på din virksomhed.

“Spar på energien – en investering i fremtiden, som er betalt tilbage på ingen tid”

KMT er specialister i energioptimeringer, og vores erfaring er, at der er stor økonomisk gevinst i at skifte til energivenlig belysning. Også solenergi, regulering af varme og varmepumper er investeringer, som erfaringsmæssigt tjener sig ind i løbet af få år på grund af de reducerede udgifter til el og varme – og faktisk er selvfinansierende undervejs.

Med tilbagebetalingstider på mellem 2-3 år (belysning) og 7-9 år (solcelleanlæg), vil mange løsninger være attraktive for de fleste.

Få et energitjek
Inviter os på besøg til en kop kaffe og en snak om, hvad din forretning går ud på. Så laver vi et energitjek og kommer med vores forslag til, hvor du skal sætte ind. Vi vil elske at hjælpe dig med at opnå besparelser. Og så gør det jo ikke glæden mindre, at vi samtidig gør noget godt for klimaet og vores børns fremtid.

Få energitilskud til dine energibesparelser
Både private og erhverv kan få tilskud til energibesparelser, fordi Danmark er forpligtet til at reducere sin CO2-udledning og bidrage til omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Dit tilskud er afhængig af, hvor mange kWh, du kan spare på dine energiforbedringer. KMT kan hjælpe med at søge om energitilskud til dit projekt – jo mere energi du sparer, jo større er det tilskud, vi kan trække fra på din regning til sidst. Vi kan også udarbejde finansieringsforslag, så investeringen kan være neutral i afbetalingsperioden.