Wifi anlæg

Fibernet (FTTH)

Fibernet er fremtiden. Databehovet er ekstremt stigende, og det bedste medie til transportere data er fiberforbindelser.

KM Telecom kan tilbyde at levere en komplet og køreklar FTTH (Fiber To The Home), som er tilpasset behov og krav i alle typer omgivelser.

Vores veluddannede projektledere og installatører hjælper både med at projektere og udføre din fibernet-installation, såvel inde som ude. Vi tager os af fiberblæsning og kvalitetstest samt sørger for grundig dokumentation.

KM Telecom sikrer dig en kvalitetsløsning – vi gør en forskel.

“Vi leverer alt fra projektering til fiberblæsning, installation samt test og dokumentation”

Gennemtestet netværk til alle FTTH-standarder
KM Telecom har installeret alle typer netværk og råder over en stor mængde instrumenter til blæsning af fiber, som betyder, at vi altid kan levere et gennemtestet netværk inden for alle standarder. Det gælder også for de krav, der er aktuelle for FTTH-opgaver syd for grænsen.

Vores fibernet specialister optræder yderst professionelt og er klædt på til at sikre en god kundeoplevelse – også når vi servicerer vores kunders kunder.

KM Telecom udfører også totalløsninger inden for kabling, hvor PDS kan indgå som en del af totalløsningen sammen med tele- og lyslederkabler. Vores projektledere har et uhyre stærkt netværk og overblik over markedet og de samarbejdspartnere, som bør inddrages i projektet.

Læs også om vores tilbud om fibernet til it-infrastruktur i erhvervs- eller boligkomplekser

Kontakt KM Telecom for nærmere dialog og rådgivning om, hvordan din virksomhed kan optimere sit datanetværk.