Telecom

KM Telecom Danmark er specialist på alle opgaver inden for opbygning af mobile netværk. I samarbejde med alle mobiloperatørerne og deres leverandører har vi opbygget en enestående erfaring – såvel ude som inde.

Benyt vores ekspertise på ét område eller vælg en total Turnkey Solution, hvor vi tager hånd om den komplette entreprise.

Opbygning af mobile netværk

 

Hvad skal vi hjælpe dig med?

KM Telecom Danmark har designet og opbygget avancerede mobilnetværk siden 2001. Vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør til opbygning af data og telenetværk for mobil-industrien. Vi tilbyder professionel rådgivning både ved etablering af nye netværk og ved vedligeholdelse, opgradering og udbygning af eksisterende. KM Telecom Danmark leverer professionelle løsninger i henhold til kundens kravspecifikationer, og vores eksperter bidrager kompetent til både bygge- og roll out-fasen. Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe jer i hus med en komplet løsning – eller de dele af opgaven, I beder os om. Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit Telecom behov

 

Download vores brochure om DAS-løsninger

Hent vores brochure der fortæller mere om en komplet DAS-løsning. En DAS-løsning sikrer indendørs mobildækning til både tale og data, til alle dine medarbejdere og kunder.

Download brochure

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning så kontakt mig, så vi sammen kan finde ud af hvordan KM Telecom Danmark kan hjælpe dig.

Michael Hermansen
CEO
mh@km-telecom.com