Nyt mobil site fra KM Telecom

Nye sites
(site construction)

KM Telecoms respekterede Site Construction-afdeling er specialister i mobile sites og klarer alle former for byggeprojekter – både de enkle og de krævende – med et sikkert greb om projektet fra start til slut.

”Det skal være nemt for vores kunder at arbejde med os.”

Overblik over projektet er vigtigt for både vores kunder og os. KMT arbejder målrettet og proaktivt efter den projektbeskrivelse, vi lægger ud med at udarbejde. Vi er vant til at arbejde for mobiloperatørerne og følge deres kravspecifikationer, vores underleverandører er gennemprøvede og lever op til den høje kvalitet, vi altid garanterer, og vi leverer den gennemarbejdede dokumentation til tiden.

Med erfaring fra mange hundrede sites gennem de sidste to årtier kender vi alt til betydningen af leveringssikkerhed for kunderne – og prisen, den ligger fast.

Leveringssikkerhed – til aftalt pris

KMT tager ansvar for hele entreprisen – fra vi første gang kigger ud over en bar eng, til der står et færdigt, fuldt funktionelt mobil site, hvor al transmission er gennemtestet og alle el-installationer er SKS-testet – indhegnet og med revet perlegrus omkring. Udfordringen er større, hvis sitet skal opsættes med camouflage på en fredet bygning midt i København – men resultatet er det samme. Også når vi monterer på andre krævende sites – fx i højden, på vindmøller eller på højspændingsmaster.

Vores specialiserede stab sikrer, at løsningen er korrekt og gennemtestet. Vores fagligt kompetente projektledere giver tryghed for, at det sker til tiden og til aftalt pris.

Teknikrum og test

KMT varetager design og opbygning af alle typer teknikrum efter gældende regler og sikkerhedsstandarder – og vores kunders ønsker.

Vores erfarne teknikere tager sig af test og idriftsættelse af basestationer og transmissionsudstyr fra alle markedets førende leverandører.