Site Acquisition - KM Telecom

Site Acquisition

KM Telecom Danmark har lavet SA (Site Acquisition) på flere tusinde sites, såvel nye som opgraderingsopgaver o.lign. Vi anbefaler alle kunder at inddrage os i denne del af processen, da vores omfattende erfaring giver os unikke muligheder for at overskue alle tænkelige problemstillinger: Byggetekniske, radiotekniske, økonomiske og juridiske.
Derfor kan vi altid levere attraktive, kundetilpassede løsninger med fokus på effektivitet og performance til alle operatører inden for trådløs kommunikation.

Aftalen skal i hus
Vi har stor erfaring i at samarbejde med alle typer af lodsejere og offentlige myndigheder, så med KM Telecom Danmark på holdet får du altid din aftale i hus på den optimale placering. Vi laver lejeaftalen og søger de relevante myndighedstilladelser. Vores tegnestue og byggeafdeling leverer, i tæt samarbejde med underleverandører, også panoramabilleder, statiske beregninger, jordbundsundersøgelser, visualiseringer og alle andre nødvendige informationer for at nå frem til det bedste resultat.

“Med KM Telecom Danmark på holdet får du altid din aftale i hus på den optimale placering”

Kontrakt- og nedforhandlinger
KM Telecom Danmarks store netværk og erfaring giver os tillige mulighed for at assistere i kontraktforhandlinger. Også nedforhandlinger, hvor vi genforhandler en aftale med henblik på en lavere leje i fremtiden. Det stigende antal antennepositioner og den øgede konkurrence på markedet bør afspejles i lavere lejepriser, og vi har stort kendskab til landskabet af mobiloperatører. KM Telecom Danmark har lavet flere hundrede nedforhandlinger med store besparelser for operatørerne.

Den totale Turnkey-løsning
Ekspertise inden for site acquisition er en vigtig forudsætning for at projektere og styre opbygningen af et mobil site. KM Telecom Danmarks omfattende erfaring på området er grunden til, at vi som den eneste virksomhed i Danmark tilbyder en total Turnkey-løsning, hvor vi tager os af den komplette opgave fra start til slut. Vi finder stedet, skaffer tilladelserne og bygger tårnet færdig for dig – til tiden og i altid i den aftalte kvalitet.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit Telecom behov.