Swap og opgraderinger - KM Telecom

Swap og opgraderinger

Forbrugerne forventer i dag, at den nyeste teknologi altid er tilgængelig. Teknologien bag mobile sites er fortsat i rivende udvikling, og der udvikles nye løsninger, som kræver en løbende udskiftning af forældet udstyr og opgradering af kapaciteten.

KM Telecom Danmark har markedets største erfaring, når det gælder SWAP og opgradering – arbejdsprocesser, som ofte udføres under stort pres, hvorfor leveringssikkerheden har den højeste prioritet hos kunden.

”Vi holder, hvad du lover!”

 

Specialist i SWAP

Erfaring og specialviden er nøglen til en vellykket udskiftning af udstyr, så det har den mindst mulige påvirkning på netværkets funktion. KMT er ekspert i Huawei, Ericsson og NSN (verdens førende leverandører af basestationer og transmissionsudstyr) og din garanti for leveringssikkerhed.

Vi ser SWAP som en udfordring, der gør vores teknikere lidt dygtigere hver gang. SWAP er altid en presset proces, som kræver stor præcision og sikker projektstyring.

Leveringssikkerhed – både for tidsplan og prisen – er en æressag for KMT. Og en gevinst for vores kunder.

 

KMT er også en førende partner, når du opgraderer dine sites til nye teknologier. Vores eksperter er dygtige til at arbejde med eksisterende installationer og sikre, at de nye installationer udføres i høj kvalitet.

Vi gør det simpelthen nemt for dig, fordi vi tager ansvar for hele opgaven.

Vi tager os også af kommunikation med lodsejere, vi er selvkørende og kræver minimum af support fra vores kunder. Vores ”signatur” er den håndværksmæssige kvalitet, og perfekt dokumentation til tiden.