Transmission i netværk

Transmission

Fejl i transmissionen kan have store konsekvenser for kundernes netværk. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en ekspert som KM Telecom Danmark, der er i stand til at forberede og planlægge arbejde med transmission, så der er minimal risiko for nedbrud.

”KMT’s kunder kan være trygge, når de har bedt os om at løse en opgave med transmissionen. ”

At vores teknikere er specialister med udstyr fra verdens førende leverandører (Huawei, Ericsson, NSN) garanterer kunden både sikker levering og høj kvalitet. Vi kan også udføre SWAP på dette område med maksimal leverings- og signalsikkerhed.

KMT’s montører er trænet i en række forskelige teknikker. Derfor kan de håndtere alle tænkelige situationer inden for området og altid sørge for, at trafikken dirigeres optimalt mellem to punkter.

Mange forbindelser kan med fordel tilsluttes med fiber, og vores specialister er klar til alle former for fiberinstallationer.

Tryghed for løsningen

Vores dedikerede projektledere sørger for den kompetente planlægning og gennemførelse, som giver kunden den største tryghed for løsningen – med sikker projektstyring og kvalitetsdokumentation.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om, hvordan din virksomhed kan optimere sin transmission.