Wi-Fi i bygninger

Wi-Fi i bygninger

Bygninger er ofte fulde af skillevægge, grønne planter, reoler, trapper – og en masse mennesker, der alle sammen forventer at være online samtidig og hele tiden, selvom Wi-Fi-signalet skal forcere en stor mængde forhindringer for at nå dem.
KM Telecom Danmark sørger for, at det trådløse signal er til rådighed, når det skal, så alle medarbejderne i virksomheden er på hele tiden – i domiciler og andet erhvervsbyggeri, men også i shoppingcentre og lignende bygningskomplekser.
Kunderne eller gæsterne kan også få en perfekt, trådløs opkobling til dit
Wi-Fi – på indkøb, til messe, show, på hotellet eller fx til musik- eller sportsbegivenheder.

“Det trådløse signal er til rådighed, når det skal”

Fejlfri installering, professionel administration
Hvad enten det trådløse netværk er en service til dine kunder eller et uundværligt arbejdsredskab for dine medarbejdere, skal det fungere fejlfrit, 24/7/365.
KM Telecom Danmark leverer alt fra den lokale opsætning af AP, switch og controller til den komplette netværksinstallation i hele bygningen. Vi arbejder med både virtuelle og fysiske controllere til Wi-Fi forbindelser, hvor vores erfarne teknikere både kan hjælpe med installeringen og opsætning. Vi kan ligeledes tilbyde at administrere og servicere netværket efter behov.

Wi-Fi til både store og små
KM Telecom Danmark designer ikke kun komplicerede maxi-løsninger til Wi-Fi i store domiciler og bygningskomplekser. Vi hjælper også gerne med små og mellemstore Wi-Fi opkoblinger, som I selv kan administrere. Og vi kan opbygge en løsning for lejlighedskomplekser, så hver enkelt beboer får en stærk og sikker forbindelse.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit indendørs Wi-Fi behov