Wi-Fi og internet udendørs

Wi-Fi udendørs

Der findes stadig områder i landet, hvor mobilsignalet er ustabilt. Det er f.eks. tilfældet i mange af de områder, hvor folk holder deres ferier eller nyder nogle fridage udendørs – men selvom de har fri, vil de jo gerne på nettet. Dit personale kan også have gavn af stærk Wi-Fi, så de fx kan servicere kunderne med trådløs betaling på hele området.
KM Telecom Danmark hjælper dig med at tilbyde internet under selv vanskelige udendørs forhold, hvor landskabet og signalstyrken skaber problemer.
Wi-Fi og data via mobilnetværket kan aflaste og supplere hinanden, så brugerne får den bedste mulige oplevelse og dine medarbejdere kan yde deres bedste – også udendørs.

“Wi-Fi og data via mobilnetværket kan aflaste og supplere hinanden, så brugerne får den bedste mulige oplevelse”

Wi-Fi på camping eller stadion
Vi laver Wi-Fi i alle størrelser, også udendørs hvor vi kan dække enorme områder – eksempelvis på campingpladser og i forlystelsesparker – eller i områder med særlige udfordringer i forhold til specielt byggeri og mange mennesker samlet på samme sted – som fx på særlige torvepladser eller på stadions.

Fejlfri installering, professionel administration
KM Telecom Danmark laver alt fra den lokale opsætning af AP, switch og controller til den komplette netværksinstallation over hele området. Vi arbejder med både virtuel og fysisk controller til Wi-Fi forbindelser, og vores erfarne teknikere hjælper ikke kun med installeringen, vi kan også tilbyde at administrere og servicere netværket efter behov.

Kontakt KM Telecom Danmark for nærmere dialog og rådgivning om netop dit udendørs Wi-Fi behov