DAS løsninger
– bedre mobil- og datadækning

+45 6340 4060

KM Telecom Danmark A/S

Navervej 12
DK-7000 Fredericia

mail@km-telecom.com

Get in touch

Interested? In most cases, the people you probably should talk to are

Jacob Elgaard

Sales Manager

+45 2065 9124

jel@km-telecom.com

Stefan Svendsen

Head of service

+45 2321 7559

ssv@km-telecom.com

det kan vi hjælpe dig med

Trådløse signaler har kun værdi, hvis den slutbruger, som betaler, rent faktisk kan modtage dem.

En DAS (Distributed Antenna System) forbindelse sikrer, at mobilsignaler kommer derhen, hvor der er behov for dem. Det er et sikkert system indendørs i bygninger, hvor der er mange mennesker og andre forhindringer for at modtage et godt signal.

Moderne samfund er afhængige af stabil mobildækning. Forventninger er store – faktisk forventer vi alle, at vi kan være online uanset, hvor vi er. Og vi er altid online og helst på flere enheder – smartphone, tablet, computer, ur, og hvad der må komme af nye enheder eller IoT setups i fremtiden.

“vi leverer, hvad du har lovet”

Vi opgraderer dit system og bringer antenner og netværk up-to-date

Vi hjælper dig med en smertefri strategisk omlægning og forandring

sådan hjælper
vi dig

I bund og grund er vi her for at styrke din forretning.
Vi etablerer aktive, hybride og passive DAS systemer der, hvor du har brug for indendørs mobildækning.

det får du med en DAS løsning

En hurtigere og mere effektiv DAS løsning, der gør, at din virksomhed kan levere en optimal service

En løsning, der stemmer overens med dine udrulningsplaner, budgetter og mål for service og kvalitet

En løsning, som bliver ført ud i livet. Udstyr, installationer og procedurer i overensstemmelse med relevante, nationale og internationale standarder og lovgivning

Mulighed for at håndtere uforudsete hændelser og ændring i deadlines samt administrere lokale planer nemt og hurtigt

Et stærkt installationsteam, som du og dine kunder kan bruge til yderligere trådløs telekommunikation og 5G netværk

dine fordele

Vi understøtter din virksomheds forretningsmodel og implementeringsplaner ved at eliminere usikkerhed og risici i forbindelse med opstart og installation.

km telecom forskellen

Hvis du vil have en stabil og omkostningseffektiv DAS-tilslutning, har du brug for at gå fra mainstream – til skræddersyede løsninger. De bedste DAS-systemer er altid tilpasset konkrete behov og fremtidens udfordringer. Uanset om du har brug for en løsning til et nyt projekt, eller du skal udvide en eksisterende løsning for at forbedre signalet.

KM Telecom er anerkendt som en af Skandinaviens ledende leverandører af kundetilpassede DAS-systemer – små som store. Vores eksperter bruger altid state-of-the-art software og nøjagtige målinger af mobil- og datadækning. De har derfor det bedste udgangspunkt, når de skal designe og konfigurere et system, der matcher dine konkrete behov og understøtter det ønskede tekniske mix. Fra 2G til 5G og derover eller mobildata.

Vores teams, der er specialister i implementering, tager ansvar for, at hele DAS-installationen virker præcist som aftalt, før du tager over. Vi tilbyder samtidig service og vedligeholdelsesplaner, så hele dit system altid kører, som det skal i forhold til de performance kriterier og QoS metrics, der er aftalt.

Vi er certificeret

KM Telecom har været ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001 certificeret siden henholdsvis 2019 og 2022. Derudover har vi haft en Dun & Bradstreet AAA kreditvurdering siden 2020.

Vi udfører altid vores installationsarbejde i overensstemmelse med relevante nationale regulativer og retningslinjer.

kontakt os

Hos KM Telecom er vi specialister i at gøre idéer til virkelighed og arbejder altid på at have en proces, der er så kort som mulig. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov, og vi lægger vægt på, at du kan følge med i hele processen.

Vi går ydmygt til enhver opgave og er kendte for vores evne til løbende at justere og skabe forbedringer på de projekter, vores kunder efterspørger.

Vi lover, at vi aldrig vil bombardere dig med traditionel salgstaktik eller anden kommunikation, der gør, at du spilder din tid. Til gengæld foretrækker vi en intelligent, langsigtet og professionel relation baseret på gensidig respekt til glæde for alle parter.

KM Telecom Hotline
+45 6340 4060

Alle medarbejdere i KM Telecoms implementeringsteam er omfattet af kontrakter, hvor procedurer for kontakt og håndtering af nødsituationer og andre uforudsete hændelser indgår.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning?

Jacob Elgaard

Sales Manager

+45 2065 9124

jel@km-telecom.com

Stefan Svendsen

Head of service

+45 2321 7559

ssv@km-telecom.com